Jouw Hosting Provider is een onderdeel van Digidive. Wij zijn sinds 2005 actief op de ICT-markt en bestaan uit een hecht team van ICT-specialisten. Door onze flinke hoeveelheid ervaring, en de wil om kwaliteit af te leveren, zij wij uitermate geschikt om zorg te dragen voor jouw plekje op internet.

Onze missie is om hoge kwaliteit, betrouwbare, en zeer complete hosting pakketten aan te bieden, en dit tegen een fractie van de prijs die concurrenten vragen voor soortgelijke diensten. Deze prijs-kwaliteit verhouding verbaast dagelijks velen van onze klanten. De meeste van deze klanten betaalden eerst veel te veel voor bedrijven met slechtere uptime en ondersteuning, nu ze bij Jouw Hosting Provider zitten hebben ze dat pas door. Wacht niet langer en geniet van de hoogste kwaliteit!

Servers
Al onze servers draaien op Linux. Linux is stabiel, veilig en snel. Als control panel gebruikt Jouw Hosting Provder DirectAdmin. DirectAdmin is de beste keuze voor het beheer van jouw website. Het is gebruiksvriendelijk en sneller en stabieler dan elk ander control panel.

Onze servers bevinden zich in de datacenters van EuroAccess en WeDare. Het serverpark wordt in de gaten gehouden met Nagios en Cacti, zo wordt downtime tot een minimum beperkt. Hierdoor durfen wij een uptime garantie te geven van 99,9%!

Een kopie van onze Algemene Voorwaarden kun je hier downloaden."Je hebt continue het gevoel dat je bij Jouw Hosting Provder als klant op de eerste plaats komt. Dat ze je ook echt willen houden als klant en dat ze er alles aan doen om dat te bewerkstelligen. - Marco.
Bekijk ook eens Digidive, Computer Begeleiding, Digitraining en iPad Begeleiding         Copyright © 2011 Digidive